Despre noi

Prin promovarea transparenței în industria jocurilor de noroc online, celemaibunepariuri.com ajută utilizatorii, oferindu-le resursele de care au nevoie pentru a lua decizii informate atunci când joacă online sau când joacă la un cazinou online. De aceea, dorim să fim transparenți cu privire la modul în care lucrăm, astfel încât să puteți citi detalii în acest sens.

La celemaibunepariuri.com ne dorim ca experiența dvs. de pariuri sportive și/sau cazinou online să fie cât mai plăcută posibil. Pentru a realiza acest lucru, promovăm transparența pe piața jocurilor de noroc și încercăm să vă ghidăm cât mai bine, oferindu-vă conținut de calitate, design inovator și soluții tehnice. Pentru a ne atinge obiectivele, angajăm oameni talentați.

Majoritatea companiilor media taxează utilizatorii să acceseze conținut. Dar noi, cei de la celemaibunepariuri.com, preferăm să lăsăm accesul la conținut gratuit, astfel încât să poată fi accesat de cât mai mulți utilizatori.

Deoarece nu vrem să percepem taxe sau să percepem utilizatorii noștri, trebuie să avem alte surse de venit.

 

MODEL DE AFILIAȚI BAZAT PE AFILIAȚI

Modelul de afaceri din spatele fansavsportspel.com se bazează în primul rând pe relațiile cu afiliați. Această metodă de afaceri presupune ca operatorii de jocuri să plătească celemaibunepariuri.com pentru traficul redirecționat către ei de pe site-ul nostru. Traficul transmis operatorilor este cuantificat prin numărul de clicuri pe link-urile afiliate pe care le plasăm în texte sau imagini, dar și prin utilizarea cookie-urilor care pot detecta când un utilizator și-a deschis un cont la un operator de jocuri prin intermediul link-urilor de pe site-ul nostru. site-ul web.

Mai precis, celemaibunepariuri.com câștigă bani de la operatorii de jocuri de noroc licențiați în oricare dintre următoarele moduri:

  • în primul rând, prin colectarea unui procent din veniturile operatorului generate de activitățile de joc ale jucătorului redirecționat, pentru întreaga perioadă în care jucătorul are activ contul de joc. Acesta este cunoscut sub numele de „modelul de partajare a veniturilor”.
  • parțial prin perceperea unei anumite taxe fixe pentru fiecare jucător care deschide contul prin linkurile noastre și face o depunere. Acesta se numește model cost-pe-achiziție (CPA).
  • Uneori poate fi o variantă care combină ambele tipuri de comision menționate.

Este aceasta o practică obișnuită? da! Multe reviste, site-uri de călătorie, site-uri de comparare a prețurilor, bloguri, site-uri de pariuri etc. folosesc acest model de afaceri.

 

CUM AFECTEAZĂ ACEASTA ACURATEȚA CONȚINUTULUI SITE-ULUI?

Acest lucru nu afectează corectitudinea conținutului site-ului web. Ceea ce scriem nu este influențat în niciun fel de asocierile pe care le avem cu diverse site-uri de jocuri. Recomandăm doar casele de pariuri și cazinourile online online despre care credem că oferă cele mai bune servicii. Nu vom lăuda niciodată o pagină care nu merită doar pentru că este în beneficiul nostru financiar. Lucrăm doar cu site-uri de top în care avem încredere.

Scopul nostru este de a oferi utilizatorilor consiliere imparțială și informații detaliate despre tot ceea ce are legătură cu pariurile sportive, jocurile de cazinou și alte tipuri de jocuri online, pentru a vă ajuta să deveniți jucători mai buni sau mai organizați. jucători de cazinou. Credem că numai prin onestitate putem câștiga încrederea utilizatorilor noștri.

 

STRATEGIE PE TERMEN LUNG

Credem că construirea unui brand de încredere este esențială pentru a avea o afacere de succes pe termen lung. Această abordare ne-a creat unele probleme de-a lungul timpului, operatorii care nu primesc recenziile pe care le sperau. Dar nu ne vom compromite niciodată confidențialitatea furnizând informații false pe care nu le credem. Marea majoritate a operatorilor cu care lucrăm știu că aceasta este abordarea și mentalitatea noastră și acceptă că recenziile noastre sunt întotdeauna 100% exacte și obiective, chiar dacă asta înseamnă că vor evidenția aspecte mai puțin plăcute.

Nu este datoria noastră să protejăm imaginea operatorilor cu care lucrăm. Dimpotrivă, încercăm să echilibrăm aspectele pozitive cu cele negative, astfel încât utilizatorii noștri să știe exact ce îi așteaptă atunci când își deschid un cont. În cazuri grave, putem chiar suspenda cooperarea cu operatorii care nu îndeplinesc anumite standarde.